Mijn naam is Cathelijne Kiwitz (1978). Het gezicht achter Vitality Adventures en jouw coach als je deelneemt aan Outfit. Misschien denk jij nu: wat weet jij nou van afvallen, Cathelijne? Dat vertel ik je graag. Want ik ben niet alleen een ervaren coach, maar ook ervaringsdeskundige als het gaat om het bekende jojo-effect.

In 2008 deed ik zelf een Outfittraining uit interesse voor persoonlijke ontwikkeling. Iemand vertelde mij dat die training veel meer over mindset gaat dan over voeding. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid.

In de jaren vóór Outfit, riep ik altijd heel hard dat ze me maar moesten accepteren zoals ik was. Maar ondertussen… Ik probeerde allerlei diëten. Ik viel af, maar ik kwam ook altijd weer aan. Omdat ik me niet lekker voelde in mijn lijf, bleef ik graag op de achtergrond, vermeed ik sociale contacten en ging ik relaties uit de weg.

Ik ging naar Outfit om kilo’s te verliezen en werd 15 kilo lichter. Ik haalde veel meer uit de training: fitheid, vrouwelijkheid, energie en zelfvertrouwen. Vervolgens veranderde ook mijn leven: van single ging ik naar een gezin. Met Richard heb ik drie kinderen van 21, 17 en bijna 3 jaar oud. Ik maakte een carrièreswitch van werving & selectie naar coaching. Ook na mijn zwangerschap pakte ik Outfit weer op en was ik in 12 weken weer op mijn oude gewicht.

Zo blijf ik dus al jaren op gewicht. Sinds 2016 coach ik zelf de Outfitmethode. Inmiddels heb ik meer dan 200 mensen begeleid. Fantastisch om anderen dezelfde ontdekkingsreis te zien maken: ze verlaten lichter en met meer zelfvertrouwen de training. En ik weet dat ze tools uit de training – net als ik – levenslang toe kunnen passen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Outfit? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismaking. Ik spreek je graag!