We werken samen met verschillende coaches om te zorgen dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt tijdens je Outfittraining. En ze stellen zich graag even voor.

Esther Broeckx-Simons

Mijn naam is Esther Broeckx-Simons (1980). Ik ben getrouwd en heb twee dochters op de basisschool. In het dagelijks leven ben ik apotheker en coach. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in voeding en leefstijl en heb in 2014 een opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd. Desondanks ben ik in mijn beide zwangerschappen 20-30kg aangekomen. In 2020 deed ik Outfit met als reden dat ik al vanalles had geprobeerd om van mijn zwangerschapskilo’s af te komen en dat steeds niet lukte. Ik heb verschillende diëten en methodes geprobeerd en van sommige viel ik ook wel af, maar voelde ik me alsnog niet echt lekker in mijn vel door hetgeen wat ik “moest” eten.

En aan de kennis over voeding en wat gezond is lag het niet, dus blijkbaar was het iets anders…

Dankzij Outfit is mijn mindset veranderd, heb ik meer praktische tools in handen gekregen hoe op een goede en gezonde manier naar mijn lijf te luisteren, af te vallen, lekkerder in mijn vel te zitten en bovenal te blijven genieten. Ik ben uiteindelijk 15kg afgevallen en paste voor het eerst na ruim 6 jaar de kleren weer die ik droeg voordat ik zwanger werd. En die pas ik nog steeds.

Inmiddels heb ik ook een coachopleiding afgerond en ben ik gecertificeerd coach. 
Ik zie het als een voorrecht om anderen hetzelfde te laten ervaren als ik met Outfit; namelijk dat je kunt afvallen en genieten tegelijk en daardoor weer trots in de spiegel kunt kijken.

Groetjes en wellicht tot ziens bij de volgende Outfit-training!