“Laat je gewicht en je lijf even ‘los’. Ga eens rustig zitten en doe je ogen dicht. Neem je tijd en denk dan eens na over de volgende vragen:

  • Hoe wil ik mij voelen?   
  • Hoe zie ik eruit als ik lichter ben?   
  • Welke hobby’s, sporten of uitjes kan ik weer doen als ik lichter ben?   
  • Zou ik dan nieuwe dingen willen gaan doen?   
  • Hoe gedraag ik me als ik lichter ben?   
  • En wat voor kleding draag ik dan?   

Blijf een tijdje zo zitten en zie jezelf voor je terwijl je al lichter bent. Kijk naar hoe je je dan voelt, wat je doet, wat je denkt… Doe je ogen weer open als je dat beeld helder voor je hebt.  
  
Fijn plaatje hè? Je kunt ermee aan de slag gaan om dit te bereiken. Dat kan alleen, maar dat hoeft zeker niet. In de Outfittraining leer ik je hoe je jouw persoonlijke doelen kunt behalen. De volgende Outfittraining vindt plaats op 23 januari, 6 februari, 27 februari, 27 maart . Je zult merken dat wanneer je de Outfitmethode kent, je deze je leven lang kunt toepassen. En niet alleen op je lichaam en je gewicht. Je zult merken dat het ook een positieve invloed kan hebben op je relaties en je werk. Juist omdat je veel beter weet hoe je je mindset kunt inzetten om je goed te voelen. Nieuwsgierig? Neem contact op!

Categories: Vitaliteit

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *